Αντι-Βράνιες υπάρχει, δεύτερος Τσιγκρίνσκι χρειάζεται!


Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος
Παρότι η αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες, δημιούργησε κάποια αναταραχή στην ομάδα της ΑΕΚ αλλά και στον κόσμο, δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι τόσο άσχημο.

Ο Ούρος Τσόσιτς έρχεται, για να δώσει όσα θα έδινε ο Όγκνιεν Βράνιες. Την ίδια ώρα που υπάρχει εκεί και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος φέτος έδειξε ότι μπορεί και στο κορυφαίο επίπεδο. Αμφότεροι, είναι δύο ποδοσφαιριστές, κοντά στα στοιχεία του Βράνιες, οι οποίοι δένουν άνετα δίπλα στον Τσιγκρίνσκι. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει δεύτερος Ντμίτρο, καθώς ο Άνταμ Τζανετόπουλος είναι αρκετά πιο πίσω αγωνιστικά για αυτό το επίπεδο. Κατά την άποψη μου, η διοίκηση και ο προπονητής, το τσέκαραν αυτό, γι΄αυτό κινήθηκαν προς τον Πόουλσεν. Ο 26χρονος Δανός, με σωματοδομή στα πρότυπα του Ουκρανού, μπορεί "πανεύκολα" να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Τσιγκρίνσκι, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Τσόσιτς και Λαμπρόπουλου.

Όσα ακούστηκαν από πολλούς, ότι ο αντι-Βράνιες, θα είναι στα χαρακτηριστικά του Βόσνιου, θα απογοητευτούν, καθώς δεν θα γίνει αυτό, με την περίπτωση του Μπγιόρν Πόουλσεν να προκρίνεται αυτή τη στιγμή. Άλλωστε η Χάμαρμπι έχει πρόταση στα χέρια της από την ΑΕΚ για την περίπτωση του "θηριώδες" Δανού.

Εξάλλου, αν η ΑΕΚ έψαχνε ποδοσφαιριστή, στα στοιχεία και χαρακτηριστικά του Βράνιες, γιατί να έκανε την "επιβεβαιωμένη" κι απ' τις δύο πλευρές, πρόταση στην Χάμαρμπι;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.