Η Χάμαρμπι έχει πρόταση για τον Πόουλσεν από την ΑΕΚ


Ο 26χρονος Δανός αμυντικός της Χάμαρμπι, ο Μπιόρν Πόουλσεν, δεν είναι απλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ καθώς φαίνεται πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

Σύμφωνα με το sport-fm από το ψάξιμο των τελευταίων 24ωρων μετά τη δημοσίευση του ονόματος του στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, προκύπτει πως στην Σουηδία θεωρούν δεδομένο ότι η Χάμαρμπι έχει πρόταση από την Ένωση για τον Πόουλσεν, εδώ και κάποιες μέρες.

Βέβαια από πλευράς ΑΕΚ, έγινε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μέσα στην εβδομάδα κι αυτό μπορεί να το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει. Αυτή η πληροφορία για πρόταση της ΑΕΚ, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι από δύο διαφορετικές πλευρές, που ασχολούνται πολύ στενά, η μία γενικά με το «πάρε δώσε» στην αγορά της Σουηδίας και η άλλη ειδικότερα με την Χάμαρμπι. Πιθανό να συνδέεται με δηλώσεις παραγόντων της Χάμαρμπι τις τελευταίες μέρες , πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Πόουλσεν και πως η τιμή του θα μπορούσε να φτάσει τις 7,5 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες . Δηλαδή λίγο πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ.

Δεύτερον είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Δημήτρη Μελισσανίδη για την αγορά της Σκανδιναβίας. Είναι επίσης δεδομένο πως ο συγκεκριμένος παίκτης του αρέσει πολύ. Ο Πόουλσεν αυτή την στιγμή είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Βασικός ως στόπερ κι αναντικατάστατος και τα 11 ματς της Χάμαρμπι στο πρωτάθλημα. Με την ομάδα του να είναι πρώτη στην βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.