Ελόνου: "Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ-Θα σας αγαπώ για πάντα"Για την πορεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα μίλησε ο Τσινεμέλου Ελόνου.

Ο πρώην σέντερ της Ένωσης, μίλησε για την αγάπη που έχει για τον Δικέφαλο, για την χρονιά που πέρασε, για τον τραυματισμό του αλλά και για τους φίλους της Ένωσης.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στο queen68.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν ήταν δύσκολη για την ομάδα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι ήταν επιτυχημένη. Αυτό έχει σημασία. Παρά τον τραυματισμό μου δεν μπορώ να πω ότι είχα δύσκολη σεζόν. Η ΑΕΚ έφερε παίκτες που ήταν σε θέση να χειριστούν όλες τις καταστάσεις και να προσφέρουν τρόπαια στην ομάδα. Εγώ το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση μου ώστε να επιστρέψω 100% υγιής», τόνισε αρχικά ο Ελόνου σχετικά με τη σεζόν της ομάδας, αλλά και τον δικό του τραυματισμό (ρήξη μηνίσκου) και συνέχισε σχετικά με το συμβόλαιο του με την Ένωση, το οποίο τελείωσε:
«Δεν σχεδιάζω τίποτα αυτή τη στιγμή, απλά ζω τη στιγμή και τις διακοπές μου»

Αρκετές ήταν οι φορές που τον είδαμε φέτος να δίνει το παρών σε αγώνες των τμημάτων της Ερασιτεχνικής, με τον Νιγηριανό σέντερ να αναφέρει ότι απολαμβάνει να παρακολουθεί τα παιχνίδι της Ένωσης:

«Είμαι σίγουρα φίλαθλος της ΑΕΚ. Είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και ακόμα και αν δεν παίζω για την ομάδα θα συνεχίσω να παρακολουθώ όλα τα τμήματα της. Πραγματικά το απολαμβάνω».

Τέλος, ο Τσινεμέλου Ελόνου αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τους οποίους αγάπησε, τονίζοντας τους να μείνουν πάντα στο πλευρό της ομάδας:

«Θα σας αγαπώ για πάντα! Συνεχίζεται να υποστηρίζεται όλη την ΑΕΚ, χωρίς να έχει σημασία για πιο λόγο το κάνετε. Εσείς είστε η καρδιά και η ψυχή της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.