Ξεκινάει η ανανέωση των διαρκείας!Σε περίπου μία ώρα(10:00πμ) ξεκινάει η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2018-2019.

Οι φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι ήταν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της χρονιάς που μας πέρασε έχουν από σήμερα την δυνατότητα να ανανεώσουν την κάρτα τους, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσουν οι φίλοι της ΑΕΚ διαρκείας στις ελεύθερες θέσεις χωρίς να είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο την περασμένη χρονιά.

Διαβάστε την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Αρχίζει αύριο στις δέκα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την περίοδο 2018-19 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με άρωμα... πρωταθλήτριας κάτω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, όπως και πέρυσι.

Σημειώνεται ότι από αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 7 Ιουλίου οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους, αλλά ταυτόχρονα θα διατίθενται εισιτήρια σε σε όλους τους ενδιαφερόμενους σε κάθε διαθέσιμη θέση, που δεν είχε πουληθεί πέρυσι.

Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) καθημερινά από τις 10:00-18:00, αλλά και τα Σάββατα από τις 10:00-14:00.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ σημειώνονται τα εξής:

-Η αγορά μέσω διαδικτύου θα γίνεται στη διεύθυνση του επίσημου σάιτ της ομάδας www.aekfc.gr

-Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου η αγορά θα γίνεται στα τηλέφωνα 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας), 210-6855830 (από κινητά), φαξ: 210-6821838. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-14:00

-Ηλεκτρονική διεύθυνση: tickets@aekfc.gr

-Η αγορά με μετρητά θα γίνεται για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει της νομοθεσίας

-Η αγορά με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς θα γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

-Η αγορά με πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

-Με τη χρήση της ΑΕΚ F.C. MasterCard θα ισχύουν 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου (11 για αγορές Ιουλίου κοκ) για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29 και 8 άτοκες δόσεις για τις υπόλοιπες θύρες

-Για όλες τις υπόλοιπες κάρτες θα ισχύουν 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου (για τη θύρα των επισήμων και τη θύρα 29) και έως 6 άτοκες δόσεις για τις υπόλοιπες θύρες

-Ισχύει και εφέτος ο θεσμός της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ στην τιμή των 10 ευρώ για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας. Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ από εφέτος δεν θα απαιτείται για την αγορά παιδικών εισιτηρίων ή άλλων ειδικών κατηγοριών εισιτηρίων όπως ΑΜΕΑ.

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ θα εκδίδεται κανονικά στην αίθουσα πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας ενώ όποιος θέλει να την προμηθευτεί μπορεί να το κάνει και ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου σάιτ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ (www.aek.gr), αλλά και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ - COSMOTE

Κάντε κλικ εδώ https://www.aekfc.gr/newsdetails/aaa-32-62387.htm… και δείτε όλες τις λεπτομέρειες όπως ανακοινώθηκαν χθες από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

#aekfc #seasontickets2018_19 #wearethechampions #weareback #aekfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.