Πρόταση 20 εκατ. ευρώ για Αραούχο


Ο Σέρχιο Αραούχο συνεχίζει να αποτελεί ένα «καυτό» όνομα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Αργεντίνος που έλαμψε με τη φανέλα της ΑΕΚ την περασμένη χρονιά, φαίνεται ότι δεν σταματά να φέρνει προτάσεις στα γραφεία της Λας Πάλμας.

Σύμφωνα με την ισπανική «LaProvincia», «η «Ουνιόν» έχει στα χέρια της μια προσφορά ύψους 16 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκό σύλλογο και μια ακόμα της τάξης των 20 εκατ. από κλαμπ του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή».

Επίσης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου ισχυρίζονται το εξής: «υπάρχει ένα δίλημμα, να πουλήσουμε ή να μην πουλήσουμε τον Αραούχο. Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο».

Τέλος, αναφορικά με τον 26χρονο φορ, τονίζεται:

«Με λίγο παραπάνω από μια εβδομάδα για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, η Λας Πάλμας θα ενεργοποιήσει την επέκταση της συνεργασίας με τον «Τσίνο», χωρίς να υπάρξει οικονομική αύξηση. Το συμβόλαιό του μπορεί να ολοκληρώνεται το 2020, αλλά μετά τον καταιγισμό από προσφορές, το κλαμπ είναι υποχρεωμένο να κάνει την τελική του κίνηση και να ενισχυθεί ενόψει της νέας εποχής».

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.