Μελισσανίδης: «Θα έρθουν παικταράδες στην ΑΕΚ»!

Αποφασισμένος να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την πρωταθλήτρια ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ''Ώρα των Σπόρ'' σκοπεύει να φέρει παικταράδες στην Ένωση.

Επιπλέον ο διοικητικός ηγέτης του δικεφάλου επισήμανε πάλι σύμφωνα με την ''Ώρα'' ότι άνθρωποι δεν τηρούν τις συμφωνίες δεν έχουν θέση στην ΑΕΚ.

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα.

Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.