Απάντησε αρνητικά ο Γιόχανσον, αποχωρεί οριστικά!


Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Γιάκομπ Γιόχανσον για την ΑΕΚ. Ο Σουηδός μέσος ενημέρωσε τον Νίκο Λυμπερόπουλο ότι δεν σκοπεύει να συζητήσει ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. Η ΑΕΚ είχε κάνει μια τελευταία κρούση στον Γιόχανσον αλλά όπως αποδείχθηκε τίποτα δεν έχει αλλάξει αναφορικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Σουηδός ευχαρίστησε μέσω του Λυμπερόπουλου την ΑΕΚ για το ενδιαφέρον της όλο αυτό το διάστημα του τραυματισμού του, αλλά και για την πρόθεσή της να τον κρατήσει στην ομάδα παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Τόνισε όμως πως εμμένει στην επιλογή του να εξετάσει κάποιες άλλες προτάσεις που έχει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Σήμερα ήταν η τελευταία του μέρα στα προπονητικό των Σπάτων και αποχαιρέτησε συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλλήλους της ΑΕΚ. Έτσι κλείνει το "κεφάλαιο" Γιόχανσον για την Ένωση. Ο Σουηδός ήρθε τον Ιανουάριο του 2015 στην ΑΕΚ και κατάφερε να φτάσει μέχρι και την Εθνική ομάδα της χώρας. Μάλιστα αν δεν τραυματιζόταν θεωρούταν δεδομένο ότι θα έπαιζε στο Μουντιάλ. Η ΑΕΚ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον κρατήσει αλλά ήταν φανερό πως είχε αποφασίσει να ψάξει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ακόμα και όταν τραυματίστηκε σοβαρά και τα περιθώρια για μια καλή πρόταση περιορίστηκαν ο Γιόχανσον δεν άλλαξε την απόφαση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.