Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Κάιπερς!


Από το πρωί είχε βουίξει η πιάτσα. Τα έφερα από εδώ, τα πήγα από εκεί, δεν μπορούσα να το (διπλό)τσεκάρω με τίποτε. Τελικά όπως μου είπε ο σύνδεσμός μου είναι (σχεδόν) official! O Ούγκο Κάιπες θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Το στόρι έχει ως εξής. Ο Μαγκέτ Σαμί που έχει τo γενικό κουμάντο αυτή τη στιγμή του Εργοτέλη είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να συνεργαστεί ξανά με την ΑΕΚ στην υπόθεση του Καρίμ Χαφέζ. Τελικά δεν έγινε κάποιο deal τότε. Ο δίαυλος επικοινωνίας όμως, ανάμεσα στις δύο πλευρές, έμεινε ανοικτός. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ ήθελε το «κανόνι» των Κρητικών ήξερε που να απευθυνθεί για να το κάνει δικό της. Και το έκανε.

Αυτά που έμαθα λοιπόν είναι πως ο Εργοτέλης θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα -αρκετά ισχυρή, απλώς δεν έχουν βάλει ακόμα κάτω οι δύο πλευρές ποιοι θα είναι αυτοί- να δοθούν και κάποιοι παίκτες (1-2) στην ομάδα της Κρήτης.

Σε περίπτωση που η Σταντάρ Λιέγης δεν… ματσάρει την προσφορά, οι πληροφορίες λένε πως δεν προτίθεται να το κάνει –ενώ κατά μία άλλη πηγή δεν έχει καν δικαιώματα η ομάδα της Λιέγης, την επόμενη εβδομάδα ο Βέλγος στράικερ θα περάσει από τα γραφεία της πρωταθλήτριας Ελλάδας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.