Συμφώνησε και συνεχίζει στην ΑΕΚ ο "πρωταθληματικός" Μανόλο Χιμένεθ!


Με τον προπονητή που την επανέφερε στην κορυφή της Ελλάδας μετά από 24 χρόνια θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι η βασική του προτεραιότητα και η μεγάλη επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην Ένωση, ενώ και από την πλευρά της διοίκησης ήταν σαφές πως αποτελούσε επιθυμία της η παραμονή του Ισπανού προπονητή, ο οποίος παρουσίασε έργο στον 1,5 χρόνο του στην ομάδα.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι το μόνο που έμενε για να «κλειδώσει» η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν μια συζήτηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μανόλο. Το αφεντικό της ΑΕΚ, λοιπόν, συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο σκάφος του με τον Χιμένεθ, συζήτησαν για τα πάντα που αφορούν την ομάδα και έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα συζητήσουν τις επιμέρους λεπτομέρειες που απομένουν, όπως συνέβη και πέρσι, προκειμένου να ετοιμαστούν τα συμβόλαια και να τελειώσει και επίσημα η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός θα αναχωρήσει για την πατρίδα του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.