Σάκοτα: Συνεχίζω στην ΑΕΚ

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό από τα πλέι-οφ ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος όμως επισήμανε ότι η σεζόν ήταν επιτυχημένη και ότι ο ίδιος θα συνεχίσει στην ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο συμφωνηθεί.

Αναλυτικά:

Για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ: «Καθένας από μας ξέρει ότι δεν παίξαμε καλά ή όπως χρειάζεται, ούτε σήμερα, ούτε στο προηγούμενο ματς, ούτε με την Κύμη. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι, δεν καταφέραμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Δεν ήταν δίκαιο το πρόγραμμα μετά το Final 4. Αυτό που είδαμε τις τελευταίες μέρες δεν έχει σχέση με όλη την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά τα τελευταία χρόνια. Κι εγώ προσωπικά δεν είχα πάρει δύο τρόπαια σε μια χρονιά. Δεν πρέπει να μειωθεί η επιτυχία της ομάδας με τις τελευταίες εμφανίσεις. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που δεν μπορούσαμε να τους δώσουμε αυτό που θέλανε από μας. Κάθε μέρα που συναντάμε κόσμο στο δρόμο μας λένε ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και το είπα σε όλους τους παίκτες, είτε είμαστε μαζί είτε όχι. Μένει μια πίκρα στο τέλος. Για μας είναι μέρα ξεκούρασης και ανάλυσης. Θα πρέπει να απολαύσουμε κάποιες μέρες τις επιτυχίες και σύντομα θα τα ξαναπούμε».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ: «Δεν έχει να κάνει με αυτό… Πιστεύετε ότι η ομάδα μπορεί σύντομα να παίρνει δύο τρόπαια κάθε χρόνο; Το θέλουμε αλλά είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα ακολουθεί μια διαδικασία, άλλες φορές ήμασταν μέσα στο πλάνο, άλλες βγήκαμε από αυτό. Ίσως δίσταζα να αναλάβω πάλι για κάποιους λόγους. Είμαι 65, δεν είναι θέμα η ηλικία, γιατί πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω. Θα είμαι στην ΑΕΚ, θα συνεχίσω με οποιονδήποτε ρόλο και θα παραμένω δίπλα στη διοίκηση με τους ανθρώπους της που είμαστε φίλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.