Γραμματικός: Η μάχη συνεχίζεται!


 Νίκος Γραμματικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του ματς με την Ποτάισα τόνισε πως είναι φοβερό να παίζεις στον κόσμο της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως πλέον οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στους τελικούς του Πρωταθλήματος της Handball Premier.

Αναλυτικά: «Ξεκινώντας να δώσω συγχαρητήρια στην Ποτάισα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Να ευχριστήσω τους παίκτες μου έχουν υπερβάλλει ευατόν. Το ξέρω πως τους πιέζω αρκετά, αλλά έτσι πρέπει και είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα απόδοσή τους.

Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας. Είναι φοβερό να παίζεις μπροστά τους.
Ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο καλύτερα, διορθώσαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και μαζέψαμε τη διαφορά. Είναι σημαντικό που μέσα στο σπίτι μας καταφέραμε σε όλη την ευρωπαϊκή πορεία να μην χάσουμε. Ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Το κεφάλι μέσα από δω και πέρα. Ξεκινάει μια σειρά για τα πλέι οφ και δεν πάρχει περιθώριο για τίποτα άλλο. Η μάχη συνεχίζεται!

Δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσες μετά τον Ευρωπαϊκό τελικό, αλλά αυτή ήταν η απόφαση της Ομοσπονδίας και πρέπει να προχωρήσουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.