Λουτσέσκου: «Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα!» (ΦΩΤΟ)


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να επέστρεψε στην πατρίδα του για διακοπές, αλλά δεν σταματάει να αφήνει συνεχώς αιχμές για το πανάξιο πρωτάθλημα της ΑΕΚ και μάλιστα προσβάλει και την ΕΛλάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, λίγο μετά την προσγείωσή του στο Βουκουρέστι, κλήθηκε να σχολιάσει όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με αφορμή την απώλεια του τίτλου στη Super League έκανε ίσως την πιο «βαριά» δήλωση από όλα όσα έχει πει έως τώρα. Πιθανότατα και την πιο άστοχη ολόκληρης της καριέρας του: «Μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στη φασιστική Γερμανία, έγινε ό,τι συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα»!

Ο 49χρονος ρωτήθηκε για τη μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, την οποία φόρεσε ο ίδιος και οι παίκτες του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, και απάντησε:

«Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ χαρούμενος. Είναι αυτός που υπέφερε περισσότερο από τους άλλους. Η χαρά που νιώσαμε ήταν μεγαλύτερη από το φυσιολογικό. Ήταν σαν να πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο μαζί».

Όταν ρωτήθηκε αν πάρει στον ΠΑΟΚ Ρουμάνους παίκτες για τη νέα σεζόν είπε: «Όχι, έχουμε ομάδα, νιώθουμε ισχυροί και στόχος είναι να βγούμε στο Champions League».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.