Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της handball premier


Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία με τη διεξαγωγή των πλέι οφ. Ο πρώτος στη βαθμολογία Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή και ο δεύτερος ΠΑΟΚ βάσει προκήρυξης θα ξεκινήσουν στα πλέι οφ από την ημιτελική φάση.

Στην πρώτη φάση των πλέι οφ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Αερωπό Έδεσσας με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά.

Στο άλλο ζευγάρι της πρώτης φάση ο Δούκας θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Διομήδη Άργους. Η ομάδα που θα περάσει θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή στην ημιτελική φάση με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Στα πλέι άουτ θα συμμετέχουν Φοίβος Συκεών, ΓΑΣ Καματερού και Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986. Στον πρώτο γύρο ο Φοίβος Συκεών με πλεονέκτημα έδρας (στις δύο νίκες) θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Καματερού. Στον δεύτερο γύρο ο χαμένος του ζευγαριού θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας (επίσης στις δύο νίκες) κόντρα στον Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986 και η χαμένη ομάδα θα υποβιβαστεί.

Τα πρώτα ματς
Πλέι οφ
Τετάρτη 18 Απριλίου 2018
ΑΕΚ- Αερωπός Έδεσσας

Σάββατο 21 Απριλίου 2018
ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους

Πλέι άουτ
Σάββατο 21 Απριλίου 2018
Φοίβος Συκεών- ΓΑΣ Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.