Αγγελόπουλος: «Να αναβαθμίσουμε την εικόνα της χώρας μας»

Article Cover

Την ελπίδα να βελτιωθεί το πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσα από την διοργάνωση του Final Four του Basketball Champions League εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της μπασκετικής ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος. Τι είπε για την θέση των «κιτρινόμαυρων».Αναλυτικά όσα τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης:


«Καλωσορίζω και τις υπόλοιπες ομάδες που μέσαα από ένα ανταγωνιστιό πρωτάθλημα έφτασαν στο Final Four. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της FIBA. Έχει πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και τρέχει με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Σαν ΑΕΚ θέλουμε να δημιουργήσουμε και να βοηθήσουμε να γίνει ένα Final Four αντάξιο πετυχημένων διοργανώσεων της χώρας μας αλλά και αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά και να αναβαθμίσουμε την εικόνα της χώρας μας».

Για το όραμά του για την ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος είπε: «Το όραμά μας το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε χρόνο βήμα-βήμα. Πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη και τώρα είναι μέσα στην 20άδα. Επενδύουμε στην ιστορία της ΑΕΚ και κάνουμε σημαντικές επενδύσεις και στο μέλλον της ομάδας. Οι Έφηβοι πήραν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ. Με αργά και σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε προς την κορυφή. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί και το μπασκετικό τοπίο. Υπάρχει αρκετή σκόνη και ομίχλη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.