ΠΑΕ ΑΕΚ: Την Κυριακή κανείς στο γήπεδο υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας


Το απαγορευτικό μετακίνησης των οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια ισχύει φυσικά για το ματς του Πλατανιά με την ΑΕΚ. Μάλιστα, η διοίκηση της Κρητικής ομάδας δεν θα ανοίξει θύρα για τον κόσμο της Ενωσης και από την πλευρά της η διοίκηση του Δικεφάλου με ανακοίνωσή της τονίζει προς τους οπαδούς της ομάδας να μην βρεθεί κανείς την Κυριακή στο γήπεδο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή 15 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Χανίων ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους οπαδούς της την απόλυτη συμμόρφωση με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας, κάτι το οποίο εννοείται ότι κανείς δεν επιθυμεί στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Καλείστε, κάτι που έχετε κάνει σε ολόκληρη τη διάρκεια της εφετινής προσπάθειας, να προστατεύσετε πάνω απ’ όλα τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος και να μην δώσουμε την οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρία της ΑΕΚ».

Μάλιστα, η ΠΑΕ εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει επαφές ενημέρωσης και… επαγρύπνησης με όλα τα clubτης ΑΕΚ στην Κρήτη και φυσικά έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται κανείς να αποπειραθεί να βρεθεί στο γήπεδο. Ο λαός της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει την ομάδα κατά την άφιξη της αποστολής αύριο το απόγευμα στα Χανιά. Η αποστολή «πετάει» από Αθήνα στις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.