Αυτό θα ήταν πολύ καλό για την ΑΕΚ - Δείτε τι μπορεί να συμβεί την άλλη αγωνιστική

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και χρειάζεται 4 βαθμούς για να το εξασφαλίσει και μαθηματικά. Η Ένωση όμως έχει θέσει ως στόχο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τα δύο φαινομενικά πιο δύσκολα είναι αυτά των δύο τελευταίων αγωνιστικών με Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης. Ωστόσο ενδέχεται οι δύο αυτές ομάδες να είναι αδιάφορες, καθώς οι ''Φαίακες'' είναι πολύ πιθανό την άλλη αγωνιστική να έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά, διότι ο Απόλλων έχει συνεχόμενα θετικά αποτέλεσμα και πλέον έχει ξεφύγει 5 ολόκληρους βαθμούς με ένα παιχνίδι παραπάνω, ωστόσο αύριο η Κέρκυρα αγωνίζεται στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' με τον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει είναι πολύ πιθανό πλέον να μην αντιμετωπίζει δύο ομάδες που καίγονται για την παραμονή, αλλά δύο βαθμολογικά αδιάφορες, κάτι που αν μη τι άλλο διευκολύνει το έργο της ΑΕΚ.

Επιπλέον και σημαντικότερο όμως είναι ότι το ενδεχόμενο ο Απόλλων να συμφωνήσει η τελευταία αγωνιστική να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και όχι στη Ριζούπολη για την φιέστα των κιτρινόμαυρων θα είναι ορθάνοιχτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.