Οριστικό: Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπάμπης


Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Πάρη Μπάμπη ο οποίος έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Ο νεαρός μέσος τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον κ. Νικολάου και πιθανότατα την Τρίτη θα χειρουργηθεί, με στόχο την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση. Είναι αυτονόητο πως όλη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι δίπλα στον Πάρη Μπάμπη και μάλιστα από πλευράς διοίκησης έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με τους γονείς του για περαστικά και ότι χρειαστούν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε σήμερα ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πάρης Μπάμπης.
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στο γόνατο του ταλαντούχου αμυντικού μέσου.
Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη ποδοσφαιρική οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, προκειμένου να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή την πρώτη περιπέτεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.