«Έχει έγγραφο η Λας Πάλμας που αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός γνώριζε για Εμενίκε»

Η Λας Πάλμας δαπάνησε 900.000 ευρώ για τον δανεισμό του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως ο Νιγηριανός λόγω τραυματισμού στο γόνατο δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως η Λας Πάλμας θα προσπαθήσει να περιορίσει την οικονομική ζημιά που υπέστη, καθώς όπως τονίζεται πως η ισπανική ομάδα έχει στην κατοχή της έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται πως τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Εμενίκε ήξεραν ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Στην ιστοσελίδα udlaspalmas.net γίνεται λόγος «για μια από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας, αλλά και ένα φιάσκο δίχως τέλος».

Μάλιστα σημειώνουν επικαλούμενοι άρθρο της laprovincia πως: «το νομικό τμήμα της ομάδας θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα τις επόμενες μέρες ελπίζοντας πως θα βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα εναντίον του Ολυμπιακού και του Νιγηριανού έχοντας ως κύριο στόχο να ανακτήσει η Λας Πάλμας τα χρήματα που ξοδεύτηκαν».


Παράλληλα, η Λας Πάλμας θα επιχειρήσει να διακόψει τον δανεισμό του Εμενίκε καταγγέλλοντας την σύμβαση που έχει συνάψει μαζί του αφού απαιτείται χειρουργική επέμβαση! Οι πληροφορίες πάντως που υπήρχαν για την συμφωνία των δύο πλευρών ήταν ο Ολυμπιακός να έπαιρνε χρήματα εφόσον ο Εμενίκε αγωνιζόταν, κάτι που δεν έγινε προφανώς.

Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.