Τα ίδια έλεγε η ΑΕΚ από την αρχή, δεν άλλαξε στάση


Στην ΑΕΚ λίγο έλειψαν να βάλουν τα γέλια και σίγουρα απορούσαν με αυτά που έβγαιναν από τον ΠΑΟΚ περί αλλαγής στάσης στο θέμα Κομίνη και βίντεο.

Ρεπορταζιακά, αυτό που βγαίνει είναι το… απλό. Η ΑΕΚ από την αρχή δεν είχε θέμα με το αν θα παραστεί ή όχι ο Κομίνης. Εξάλλου, ο ίδιος ο ρέφερι όσες φορές έχει ερωτηθεί περί επανέναρξης του αγώνα έχει απαντήσει. Αρνητικά. Αλλιώς θα έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο και θα περίμενε. Μάλιστα, οι νομικοί της «Ένωσης» από την πρώτη δίκη είχαν κάνει τις δικές τους ερωτήσεις που αφορούν τον διαιτητή.
Στο ζήτημα του βίντεο, αυτό που τόνιζαν από την ΑΕΚ ήταν ότι για το θέμα του ενημερώθηκαν μισή ώρα πριν από την πρώτη δική (όχι την Εφέσεων).

Είπαν να το δουν, όλο φυσικά και όχι το μονταρισμένο των λίγων λεπτών που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ. Η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ελλη Ρίζου είχε τονίζει πως «είναι δικονομικά απαράδεκτο και ας μας συμφέρει» και φυσικά η αναφορά της αφορά τα στιγμιότυπα των λίγων λεπτών και όχι την ουσία του βίντεο.

Και ότι δεν είναι δυνατόν πρωτόδικα να μη γίνονται δεκτά κάποια στοιχεία αλλά να συμβαίνει το αντίθετο στην Εφέσεων.Εξάλλου, οι άνθρωποι της ΑΕΚ επεσήμαναν πως στο 3 ωρών και 17 λεπτών βίντεο φαίνεται ο Ιβάν Σαββίδης να προσπαθεί να προσεγγίσει το καμαράκι των διαιτητών και πρόσθεταν πως «σε άλλο σημείο του βίντεο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πηγαίνει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ αλλά δεν βρίσκεται κανείς μια και η ομάδα είναι στο γήπεδο».

Οσο για το ότι γελούσαν οι Τζανετόπουλος, Λόπες, πρόκειται για στιγμιότυπα τουλάχιστον μια ώρα μετά τα όσα έχουν συμβεί και ουδέποτε η ΑΕΚ μίλησε περί αποδυτηρίων.

Αλλωστε, όπως αναφέρουν και οι… λογικοί άνθρωποι η κουβέντα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αρχίζει και τελειώνει στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο πάνω του στο γήπεδο.Πηγή: Sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.