Ο Λυσάνδρου κατέρριψε κάθε ισχυρισμό του ΠΑΟΚ!


Χείμαρρος ήταν ο Μηνάς Λυσάνδρου κατά την τοποθέτησή του στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέρριψε έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, απαντώντας όχι με... θεωρίες, αλλά με τα πραγματικά γεγονότα και περιστατικά.

Αναλυτικά τόνισε: «Λόγος διακοπής άμεσα και βίαια του πρωταθλήματος, φαντάζομαι ότι αποτελεί και λόγο διακοπής του αγώνα. Επικαλούνται στον ΠΑΟΚ δικαιολογημένη αγανάκτηση του Σαββίδη. Ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, έκανε δήλωση που λέει ότι "η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και στην ικανότητά μας να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας". Τα συμπεράσματά δικά σας για τα περί "δικαιολογημένης αγανάκτησης". Δεν έχει μιλήσει κανένας για την έκθεση του παρατηρητή, ο οποίος λέει αναλυτικά ότι ο διαιτητής διέκοψε οριστικά για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μιλήσει πολύ για το φύλλο αγώνα, όχι για την έκθεση του παρατηρητή. Δεν συμφέρει κανέναν η έκθεση γι' αυτό δεν έχει σχολιαστεί. Ακούσαμε για σφύριγμα του κυρίου Κομίνη, εντυπωσιακό αφού το βίντεο δεν έχει ήχο.
Ο ΠΑΟΚ ισχυρίζεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για το γκολ. Από το φύλλο αγώνα προκύπτει ότι ο Κομίνης φώναξε τους εκπροσώπους, τους ανακοίνωσε την απόφασή του για οριστική διακοπή και μετά τους ανακοίνωσε ότι μετράει το γκολ. Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό τρικ. Το αν μέτρησε το γκολ ή όχι, ή αν ενδιέφερε εμάς, δεν φέρνει καμία απολύτως συνέπεια. Βγήκαν ποτέ οι διαιτητές, έστω μέχρι την φυσούνα; Ποτέ. Τι θα γινόταν αν αντιδρούσε ο Δημητριάδης ή για το βίντεο που δείχνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης πάει να μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών και της παραμονής εκεί του Γιώργου Σαββίδη;». Το CAS έχει κρίνει παρόμοια υπόθεση. Το πότε οδηγούμαστε σε μια επανάληψη αγώνα. Υπάρχει νομολογία ότι πρέπει ο διαιτητής να πάει στους παίκτες και να τους πει "βγείτε έξω". Θα σας προσκομίσω την απόφαση ολόκληρη. Η ρητή εντολή του διαιτητή να βγούμε έξω δεν προκύπτει από κανένα αποδεικτικό μέσο. Το έχει βεβαιώσει ο Κομίνης τέσσερις φορές. Τα όσα έγιναν ήταν ο λόγος διακοπής του πρωταθλήματος, ήταν ο λόγος της απειλής του Grexit, ήταν ο λόγος της διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.