Ιδρύθηκε ανδρική ομάδα πόλο ΑΕΚ!
Ανήμερα των 94ων γενεθλίων της ΑΕΚ ανακοινώνεται η στελέχωση της πρώτης ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στην ιστορία της.
Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους πολυνίκες αθλητές και νέους με συμμετοχές σε εθνικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Αναλυτικότερα η πρώτη ποτέ ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Πέτρε Σάντα, Άγγελο Αγγελίδη, Παράσχο Χατζηγούλα, Γιάννη Στεργιόπουλο, Νικόλαο Μούρμουρα, Στέφανο Βουνισέα, Γιάννη Καπότση, Κωνσταντίνο Μυλωνάκη, Ευγένιο Βούλγαρη, Αλέξανδρο Καψοκόλη, Παύλο Μήτρο, Γιάννη Σαλπέα, Ασημάκη Παυλάκη και Εύφρο Γεωργιάδη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η εμβληματική προσωπικότητα του water polo, ο Φίλιππος Καϊάφας, επέλεξε την ΑΕΚ ως έναν από τους τελευταίους σταθμούς της σπουδαίας καριέρας του. Μαζί με τον Πέτρε Σάντα θα αποτελέσουν το δίδυμο των αρχηγών της ομάδας. Προπονητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, προπονητής της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων με βοηθό τον Πέτρο Δεβερικό, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής των ακαδημιών.Η ομάδα της ΑΕΚ ξεκινάει το ταξίδι της προς τις επιτυχίες από την Γ’ Εθνική τον Ιούλιο του 2018.
Ο έφορος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο αρχηγός του τμήματος κ. Γιώργος Κιρμίζογλου δήλωσαν “Είμαστε περήφανοι που ανήμερα των 94ων γενεθλίων της ΑΕΚ ανακοινώνουμε την πρώτη στην ιστορία μας, ομάδα υδατοσφαίρισης, η οποία θα συμμετέχει σε εθνικά πρωταθλήματα. Έχουμε την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα σταδιακά στην Α1 και σε σημαντικές επιτυχίες έτσι όπως πραγματικά αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ. Το τμήμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δε θα επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στην μάνα ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές και τους αθλητές, οι οποίοι δέχθηκαν την πρόσκληση μας, όπως επίσης τον πρόεδρο κ. Αλεξίου, τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και τον Γενικό αρχηγό κ. Δευτεραίο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος. Τέλος θα θέλαμε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν και να αγκαλιάσουν αυτή την ιστορική προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι και εμείς από τη μεριά μας θα προσφέρουμε χαρά και υπερηφάνεια σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.