Ο κόσμος θα σταματήσει να ασχολείται - Πρέπει να σκεφτούμε και λίγο για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Μετά ορισμένοι αναρωτιούνται πως ο κόσμος να μην απομακρυνθεί από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν οι βαθμολογίες έχουν πάντα αστερίσκους δίπλα, οι αποφάσεις καθυστερούν στη καλύτερη ένα μήνα και φυσικά τα επεισόδια στα γήπεδα δεν σταματούν ποτέ, διότι δεν τιμωρούνται πότε όσο αυστηρά πρέπει.

Ας αναλύσουμε ωστόσο ορισμένα γεγονότα που πήγαν ακόμη περισσότερο πίσω το ποδόσφαιρο της χώρας μας τον τελευταίο καιρό:

-Καταρχάς η καθυστέρηση για την απόφαση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Μιλάμε για μια πολύ απλή υπόθεση. Από την στιγμή που υπάρχει η εικόνα με τον Σαββίδη και το όπλο εντός αγωνιστικού χώρου η συζήτηση σταματάει. Στην Ελλάδα όμως παρακολουθούμε 6ωρες συνεδριάσεις, νομικούς του ΠΑΟΚ να κατηγορούν την ΑΕΚ, ΜΜΕ να δυναμιτίζουν το κλίμα και να ''πουλάνε'' παραμύθια και όλη αυτή η ιστορία έχει κουράσει. Για ένα τόσο σημαντικό αλλά και ταυτόχρονα απλό θέμα σίγουρα θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί ταχύτερα οι εξελίξεις.

-Το ''ντού'' του Σαββίδη και η στάση των ΜΜΕ. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο οπαδός, ένα άτομο με ''γυαλιά'' του χρώματος της ομάδας του είναι δύσκολο να καταδικάσει τον μεγαλομέτοχο αυτής που έχει πράγματι προσφέρει. Ο δημοσιογράφος ωστόσο ΟΦΕΙΛΕΙ να το κάνει. Και αν δεν θέλει να το κάνει σεβόμενος το λειτούργημα του και τον κόσμο που τον διαβάζει, ας το κάνει για τον ίδιο του τον εαυτό. Ένας αθλητικογράφος συντηρείται οικονομικά κυρίως από το ποδόσφαιρο, ειδικά αν εστιάζει μόνο σε αυτό. Αν επιβραβεύσει κινήσεις σαν αυτή που είδαμε στις 11 Μαρτίου στη Τούμπα, πόσοι θα συνεχίσουν να ασχολούνται μαζί του; Και αν δικαιωθεί η ''προπαγάνδα'' του με το Ελληνικό ποδόσφαιρο πόσοι θα ασχολούνται άραγε μετά;

-Η καθυστέρηση για να τελεσιδικήσει η υπόθεση για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Εντάξει εδώ έχει χαθεί το μέτρο. Σήμερα πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι το διαιτητικό δεν θα εκδικάσει σήμερα αλλά την Τετάρτη (18/4). Η απόφαση λοιπόν θα βγει στην καλύτερη δυόμιση μήνες μετά το παιχνίδι, στην χειρότερη λογικά πάει για μετά το πρωτάθλημα! Κουράστηκε ο κόσμος να μην ξέρει, να λέει ο ένας ''Έχει 55 βαθμούς ο Ολυμπιακός'' ο άλλος ''Ο Θρύλος θα έχει 60'' ο άλλος ''Ούτε 4οι δεν θα βγουν οι ερυθρόλευκοι''. 

-Η ΕΠΟ τι κάνει; Ο κ.Γραμμένος ''καταδίκασε'' με μια πρόταση την είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Εντάξει όφειλε να το κάνει έστω αυτό. Αλλά σίγουρα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τέτοια περιστατικά περιμένεις μεγαλύτερη αντίδραση. Ο κόσμος αυτό περιμένει, ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

-Υπερανάλυση των υποθέσεων: Νομικοί δεν είμαστε όλοι, ωστόσο κάποιες υποθέσεις είναι περισσότερο απλές. Ένα και ένα κάνουν δύο. Όταν ο κόσμος θα διαβάσει εδώ στο inaek.gr και φυσικά σε άλλα sites (είτε για όλους είτε μόνο για μια ομάδα) 728 άρθρα για το είπε ο Λάκης Σημαιοφορίδης, τι έδειξε το 4λεπτό βίντεο, ποια γραμματική διαβάζαμε εμείς και ποια ο Σκουτέρης, αν ο Τζανετόπουλος έπινε καφέ ή νερό, αν ο Γκαρθία χτύπησε στο μάγουλο ή στο μπουφάν, αν ο Λάζαρος έβγαζε σέλφι με αστυνομικό και αν ο αστυνομικός έπρεπε να είναι στη Τούμπα, τότε το ποδόσφαιρο αρρωσταίνει και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.