Λαμπρόπουλος: "Μας λοιδορούσαν, αλλά πάμε για πρωτάθλημα!"


Αφού πρώτα αφιέρωσε τη νίκη επί του Πλατανιά στον άτυχο Πάρη Μπάμπη που τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά και στον ήρωα πιλότο που έχασε τη ζωή του πριν λίγες ημέρες, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξέσπασε σχετικά με το πρωτάθλημα και την πορεία της ΑΕΚ προς τον τίτλο που έχει αγγίξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο στόπερ της Ενωσης στη ΝΟVA:

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Πάρη τον Μπάμπη που είναι συμπαίκτης μας, όλοι οι ΑΕΚτζήδες του τη αφιερώνουμε, όπως και στον πιλότο που έφυγε από τη ζωή. Από εκεί και πέρα, περιμέναμε πιο εύκολο το έργο μας.

Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά κλεισμένος πίσω, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Οσο περνούσε η ώρα, αγχωνόμαστε όλοι, αλλά πιστεύω πως έχουμε δικαίωμα να μην είμαστε τόσο καλοί σε ένα παιχνίδι, αλλά να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος.

Αν πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια δεν χρειάζεται να θυμόμαστε παιχνίδια! Σίγουρα θα έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από κάποια ματς, αλλά στο τέλος μένει το πρωτάθλημα.  Αυτό είναι το πιο γλυκό απ' όλα για όλους». 

Για το ότι στο ίδιο γήπεδο είχε τραυματιστεί πριν από ένα χρόνο: «Στην αρχή το σκεφτόμουν λίγο, πέρασε ένας χρόνος. Σχεδόν ίδια μέρα. Το κυνήγησα το γκολ για ένα προσωπικό μου λόγο, δεν μπόρεσα. Το σημαντικό είναι η νίκη. Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Μας λοιδωρούσαν, το ότι μας θεωρούσαν πως πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να είμαστε σε τρεις διοργανώσεις, αλλά έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Πλέον πάμε να σπάσουμε ρεκόρ συνεχόμενων νικών, πάμε να πάρουμε πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.