Τα πράγματα είναι απλά για την έφεση του ΠΑΟΚ - Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο να αυξηθεί η ποινή του

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει εντυπώσεις και να στρέψει το βλέμμα της κοινής γνώμης και των αρμόδιων για τις αποφάσεις εκεί που τον βολεύει είναι πραγματικά τρομερή, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Οι εικόνες με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο έχουν ''ταξιδέψει'' σε όλο τον κόσμο και η FIFA έχει έρθει στη χώρα μας για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις, δηλαδή να τιμωρηθούν οι ασπρόμαυροι για όσα ''σοκαριστικά'' έγιναν το βράδυ της 11ης Μαρτίου στη Τούμπα. Είναι τόσες πολλές οι κατηγορίες για τον ΠΑΟΚ που ακόμα και τους καλύτερους νομικούς στον κόσμο να είχε δύσκολα θα τον ξελάσπωναν.

Βέβαια ανησύχησε λίγο ο κόσμος της ΑΕΚ λόγω του Σκουτέρη, ο οποίος είχε ...εξαφανίσει την ποινή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη για το ρολό χαρτί στον Γκαρθία και η απόφαση είχε βγει στις 1.00 το βράδυ. Ωστόσο αυτήν την φορά δεν αλλάζει κάτι. Το πρωτάθλημα διακόπηκε για την είσοδο του Σαββίδη και τα όσα είπε ο Μίχελ αργότερα και οι ''ξένοι'' για αυτό ήρθαν. Η έκβαση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έχει κριθεί, αν και σε περίπτωση που συνεχίσει να παίζει το βιολί του αδικημένου ο ΠΑΟΚ μπορεί να αυξηθεί κιόλας η ποινή του.

Το μόνο που ζητάνε οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι από τον κ. Σκουτέρη και την επιτροπή εφέσεων είναι να μην θέσει σε κίνδυνο το πρωτάθλημα μας και αυξήσει τις πιθανότητες για Grexit, διότι σε περίπτωση αλλαγής της απόφασης, θα έχουμε νέα αλλαγή που θα δικαιώνει και πάλι την ΑΕΚ. Απλά μην τους εκνευρίσουμε άλλο, μην εκνευρίσουμε άλλο την FIFA και την UEFA.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.