Κομνηνός: «Να παρακολουθήσουμε μία γιορτή γύρω από την διοργάνωση»

Article Cover

Προγραμματικές δηλώσεις με αφορμή την κλήρωση του Final Four του Basketball Champions League έκανε ο έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Πάτρικ Κομνηνός.Αναλυτικά όσα τόνισε:«Θέλω να καλωσορίσω τις ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four. Είναι μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε στη διοργάνωση του Final Four. Και οι 4 ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων. Δίνεται ευκαιρία σε όλους εμάς να παρακολουθήσουμε μια γιορτή γύρω από αυτή την εκδήλωση. Θα με ακούσετε να λέω συχνά τη λέξη γιορτή και δεν είναι υπερβολή.

Εμείς ως BCL σε συνεργασία με την ΑΕΚ και την Πολιτεία έχουμε βλέψεις να στηθεί μια γιορτή που θα απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους και θα δώσει την ευκαιρία να δούμε μπάσκετ υψηλής ποιότητας. Και οι 4 ομάδες μπορούν να προσφέρουν αυτές τις εικόνες. Η ΑΕΚ διανύει μια ιστορική χρονιά, αλλά και μια μεγάλη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αυτό δίνει τα εχέγγυα για την οικοδέσποινα. Η Μονακό είναι η κορυφαία ομάδα στη Γαλλία τα τελευταία τρία χρόνια. Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της.

Η Λούντβιγκσμπουρκ πιστοποιεί αυτό που εμείς υποστηρίζουμε, τα αγωνιστικά κριτήρια. Έχει παίξει από τον πρώτο προκριματικό γύρο και πέρυσι έφτασε μια.. ανάσα από το Final Four. Είναι 3η στην Γερμανία. Η Μούρθια εκπροσωπεί την πιο ανταγωνιστική Λίγκα στην Ευρώπη. Διανύει σπουδαία σεζόν. Έχουμε 4 ομάδες από τα 4 πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά που θα φιλοξενήσουμε αυτές τις ομάδες. Δυστυχώς οι εικόνες που βγήκαν προς τα έξω δεν είναι αυτές που θέλουμε όλοι οι Έλληνες. Από τη δική μας πλευρά σε συνεργασία με όλους τους εκπροσώπους θα κάνουμε μια μεγάλη επένδυση και τις επόμενες 3 εβδομάδες θα διανύσουμε έναν Μαραθώνιο για να κάνουμε το ΟΑΚΑ ένα υπερσύγχρονο γήπεδο.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους το αίσθημα μιας γιορτής μαζί με την ΑΕΚ και την ΕΟΚ. Όλοι έχουμε σαν στόχο την επιτυχή διοργάνωση και τα γεμάτα γήπεδα. Ολοκληρώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τα Μέσα για την προβολή στον θεσμό και στις 4 ομάδες του Final Four. Είναι μεγάλη ευκαιρία να γιορτάσουμε το Final Four στην Αθήνα».

Για το κόστος της διοργάνωσης ο Πάτρικ Κομνηνός είπε: «Ο προϋπολογισμός είναι δυναμικός. Το μεγαλύτερο κόστος το αναλαμβάνει η ΚΑΕ ΑΕΚ, που έχει αναλάβει να αποπληρώσει ένα δικαίωμα προς τη διοργανώτρια αρχή και να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Η συμμετοχή της Πολιτείας και της ΕΟΚ είναι δεδομένες. Το συνολικό κόστος δεν το έχουμε, αλλά πλησιάζει στο 1 εκατ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.