Μαυροειδής: «Είμαστε στα καλύτερα μας»Aναλυτικά το blog του έμπειρου σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:«Καλησπέρα σας,


Προερχόμαστε από την πολύ σπουδαία εμφάνιση στην Τσεχία με αντίπαλο τη Νίμπουρκ. Το ηθικό της ομάδας είναι πολύ ψηλά μετά την ανατροπή που κάναμε στους «16» του Basketball Champions League.Είμαστε στα καλύτερα μας και το αποδείξαμε σε ακόμα ένα ματς που έπρεπε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό. Επόμενος αντίπαλος η Στρασμπούρ. Οι Γάλλοι μας κέρδισαν και στα δύο ματς των ομίλων και θέλει ακόμα πιο πολύ συγκέντρωση από την πλευρά μας για να φτάσουμε στην κατάκτηση του στόχου, το Final-4.


Πρέπει όμως να αφήσουμε στην άκρη την Ευρώπη και να εστιάσουμε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σίγουρα είμαστε πιο κουρασμένοι από τον αντίπαλο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.


Εφόσον ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς σε άμυνα και επίθεση δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.