"Αν αυτό θες να γίνεις ΠΑΟΚ τότε βγάλε τον δικέφαλο απ' το στήθος"


Οι ομάδες ιδρύθηκαν για να παλεύουν στα γήπεδα.. όχι στα δικαστήρια.
Και όσοι επικαλείστε την μακρόχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ με προσφυγικό παρελθόν και ανθρωπιστικό πρόσωπο μην ξεχνάτε ότι τα δύο κεφάλια του αετού δεν είναι εκεί για να συμβολίζουν τη διπροσωπία που χτύσατε τα τελευταία χρόνια, καταφέρνοντας να γίνετε χειρότεροι από τους ηθικούς αυτουργούς του παθογενούς ελληνικού ποδοσφαίρου που μόλις αποτελειώσατε, αλλά το πένθος και την προέλευση του συλλόγου και την επάνοδο της μνήμης στις ρίζες και την κληρονομιά των προσφύγων (Βυζάντιο και Κωνσταντινούπολη).

Σταματήστε να υποστηρίζετε μέχρι τέλους λοιπόν επιχειρηματίες επαγγελματίες μαφιόζους και να παραπονιέστε για μη δοθέντες εξαγορασμένους τίτλους ..σαν το μουσαντένιο κύπελλο που βγήκατε στους δρόμους να πανηγυρίσετε.
Ούτε να κατηγορείτε παίχτες που δεν βγήκαν να χάσουν υπό την απειλή του όπλου μπροστά σε ένα κοινό που βάζει έναν τίτλο υπεράνω πάσης δικαιοσύνης & κανονισμών.

Κανένας πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας που διεκδικεί τίτλο δεν πήγε ποτέ με τον σταυρό στο χέρι.. αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος που επιτρέπεται να επιστρατεύσεις όλα σου τα μέσα επειδή μοναδική σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Μπορεί οι προεδρίες Κόκκαλη - Μαρινάκη και ΣΙΑ να σου δίδαξαν μονάχα έναν δρόμο επιτυχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δε σου επέβαλε να τον ακολουθήσεις τυφλά.
Γιατί η ιστορία δεν αγοράζεται ΠΑΟΚ.. γιατί ο Ολυμπιακός είναι κάθε χρόνο επί έτη μια επικερδής εταιρία.. μια φούσκα που ξεφουσκώνει και ξαναφουσκώνει απ την αρχή..
Που δεν κράτησε ψυχές ερυθρόλευκες να παίζουν γι αυτόν, παρά τις ξεπουλούσε σαν μετοχές σε τιμή ευκαιρίας.

Δεν έμαθε ποτέ του να διεκδικεί στα ίσα ένα τρόπαιο.. παρά να ανέρχεται βιαίως πατώντας επί ποδοσφαιρικών & διαιτητικών πτωμάτων.Αν αυτό θες να γίνεις ΠΑΟΚ τότε βγάλε τον δικέφαλο απ το στήθος! ..Γιατί η ιστορίας μας
είναι κοινή και ξέχασες πια να την τιμάς.
Γιατί ένα "ίδης" δεν σε κάνει Πόντιο.. παρά χαλίφη στη θέση του περσινού χαλίφη.

Η ΑΕΚ δεν περιμένει από συνεργάτες της εξουσίας να την βαφτίσουν νικήτρια, ούτε κρεμάστηκε ποτέ από προέδρους που επιβάλλονται μέσω της οικονομικο-κοινωνικής ισχύος τους στις διοργανώσεις.
Ο κόσμος της δε θα την άφηνε να μετατραπεί σε τιτλοφόρο εταιρία, θα έφευγε μακριά.. γιατί αυτή δε θα ήταν πια η ιδέα που τον συντρόφευε απ' τα παιδικά του χρόνια.

Αυτή είναι η διαφορά μας λοιπόν.. και συνεχίζουμε να βαδίζουμε με ψηλά το κεφάλι και το ανάστημα, γιατί ο δικός μας αετός δε βρίσκεται τυχαία στο στήθος!


Πηγή: Το σπίτι του κάθε Αεκτζή "Αγία Σοφία"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.