Χούμπελ: «Δεν ήρθα για να επιβάλλω ποινές αλλά για συμβουλές»

Article Cover

Κατά την άφιξη της αντιπροσωπίας της FIFA στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ο κ. Χούμπελ τόνισε ότι δεν ήρθε με σκοπό να επιβάλλει ποινές, αλλά για συμβουλές.
Aπό τις 10:00 βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση στο υφυπουργείο Αθλητισμού, στην οποία μετέχουν ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ και άλλοι δύο από την FIFA, ο Άντζελο Ρηγόπουλος και άλλος ένας από την UEFA, ενώ από την ΕΠΟ οι Βαγγέλης Γραμμένος και Αλέξης Δέδες, με θέμα όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έφτασαν στις 10:15 στο υφυπουργείο Αθλητισμού προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Κατά την άφιξη της αντιπροσωπίας της FIFA, ο κ. Χούμπελ ξεκαθάρισε: «Δεν ήρθα εδώ για να επιβάλλω ποινές, ήρθα για συμβουλές. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και όχι για πολιτική. Είμαστε εδώ για όλα αυτά που έγιναν και για το θέμα με το πιστόλι», με τον κ. Βασιλειάδη να λέει: «Ακριβώς, όπως κάνετε και με την ομοσπονδία».

Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 10:20, ενώ για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του απεσταλμένου της FIFA στα γραφεία της εκτελεστικής επιτροπής στην ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.