Κανένα "Plan B" μετά τον Ερνάνι;


Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος
Γενικά, δεν μ' αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Αυτή τη φορά όμως, είναι ένα θέμα το οποίο θα θίξω για τρίτη φορά. Την πρώτη φορά αναφέρθηκα στην περίπτωση αριστερού μπακ, τονίζοντας πως θα ήταν έγκλημα να μην αποκτηθεί κάποιο, ώστε να αντικαταστήσει τον ανεπαρκή Βινίσιους. Την δεύτερη φορά, μίλησα περισσότερο για αριστερό εξτρέμ.

Σήμερα, δεν έχω πολλά να πω. Περισσότερο επιθυμώ να τονίσω τον σημαντικό προβληματισμό που συνεχίζω να έχω, και δυστυχώς, όχι μόνο εγώ. Το πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ είναι εμφανές. Αν δεν υπάρξει κάτι άμεσα, πολύ φοβάμαι πως θα έρθουν κι άλλες απώλειες, τύπου Λάρισας, Απόλλωνα κ.λ.π. Για να μην αντιδράσουμε όμως, όταν θα είναι πια αργά, καλύτερα τώρα. Ίσως δόθηκε περισσότερο βάρος στον άξονα και αποκτήθηκε ο Μοράν, σε μία θέση που είχαμε έτοιμο αντικαταστάτη του Γιόχανσον, τον Κονέ. Τι να πω. Οι υπεύθυνοι για αυτά τα θέματα έπρεπε να είχαν ήδη μεριμνήσει την αναγκαιότητα ενίσχυσης στα αριστερά...

Μόνο προβληματισμός, τίποτα ακραίο. Απλές ανησυχίες και σκέψεις που απλά εύχομαι να μην στοιχίσουν στην ομάδα, γιατί πραγματικά φέτος έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, με πολλά βήματα-άλματα ανόδου. Σε όλα τα θέματα.

*Έρχονται εξελίξεις στο γηπεδικό. Soon.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.