Υψηλή βαθμολογία στο IMDb για την ταινία ''1968''


Από σήμερα κυκλοφορεί στους κινηματογράφους η ταινία ''1968'' του Τάσου Μπουλμέτη, με θέμα την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου Ελληνικής ομάδας μπάσκετ, τη κατάκτηση δηλαδή του κυπέλλου κυπελλούχων από την ΑΕΚ.

Ήδη έχουν γραφτεί και ακουστεί αρκετά καλά λόγια για τη ταινία. Εξάλλου πρόκειται για τη πρώτη ταινία που συνδέεται με την ιστορία μιας Ελληνικής ομάδας.

Το IMDb είναι γνωστό παγκοσμίως ως μια διαδικτυακή βάση δεδομένων ταινιών με πληροφορίες για ταινίες, σειρές, τηλεοπτικά προγράμματα, βιντεοπαιχνίδια αλλά και για ηθοποιούς και συντελεστές παραγωγής. Μάλιστα η διάσημη αυτή ιστοσελίδα βαθμολογεί τις ταινίες με όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα κριτήρια με αποτέλεσμα αρκετές φορές οποιασδήποτε θέλει να παρακολουθήσει μια ταινία (ή κάτι άλλο από αυτά που αναφέραμε παραπάνω) να συμβουλεύεται το σάιτ για την ποιότητα της.

Το IMDb λοιπόν βαθμολογεί με 7,3 το ''1968''. Πρόκειται για μια πολύ υψηλή βαθμολογία ειδικά για Ελληνική ταινία. Ανεξάρτητα λοιπόν από τα συναισθήματα που γεννά στον Ενωσίτη η συγκεκριμένη ταινία, αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς και με βάση τη ποιότητα της, είτε είναι είτε όχι υποστηρικτής της ΑΕΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.