Ατομικό ο Βράνιες-Ψάχνουν λύση στην ΠΑΕ για τον Βόσνιο

Image result for βρανιες προπονηση
Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον Ογκνιεν Βράνιες. Το επεισόδιο της Τετάρτης, με την αντίδραση του παίκτη όταν διαπίστωσε πως έμεινε εκτός αρχικού σχήματος, βάρυνε και άλλο το κλίμα. Ο Βράνιες συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση, προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μαζί με τους Μάνταλο και Τσόσιτς. Δηλαδή, αν και δεν αγωνίστηκε και δεν είναι τραυματίας, έκανε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να είναι με την υπόλοιπη ομάδα.
Παράλληλα, υπήρξαν πολλές φήμες για άμεσο τελείωμα του από τον Χιμένεθ και σενάρια πως ο τεχνικός της ΑΕΚ του διεμήνυσε πως δεν τον υπολογίζει. «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή σε καμία περίπτωση», έλεγαν πηγές από την ΠΑΕ για το θέμα. Φαίνεται, πως διοίκηση και προπονητής προσπαθούν να χειριστούν με ηρεμία την κατάσταση προς όφελος της ομάδας.
Ακόμα τα πράγματα είναι αρκετά ασαφή και μένει να φανεί ποιοι χειρισμοί θα υπάρξουν, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί προς στιγμήν πάντως, είναι ό,τι δεδομένα ο προπονητής δεν έχει πει δεν σε υπολογίζω στον Βράνιες. Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε πως ο Βράνιες δεν έφυγε από το Καραϊσκάκη, αλλά επειδή αντέδρασε που δεν ήταν 11άδα, αποκλείστηκε από την αποστολή. Ωστόσο, είδε το ματς μαζί με τους υπόλοιπους στη σουίτα, επέστρεψε στο ξενοδοχείο κανονικά με την ομάδα, δείπνησε με την ομάδα και σήμερα ήταν στα Σπάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.