Αύριο η Βασίλισσα παίζει "τελικό"- Όλοι ΟΑΚΑ!

Article Cover
Το καθοριστικό παιχνίδι με την Στρασμπούρ είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ (23/01, 19:30), με την Ένωση να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να δώσει ώθηση στους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ώρα για το καθοριστικό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Στρασμπούρ (23/01, 19:30) στο κλειστό του ΟΑΚΑ πλησιάζει. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά την αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο με σκοπό να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα, με το σύνθημα το οποίο κυριαρχεί να είναι «Όλοι ΟΑΚΑ».
Η διάθεση των εισιτηρίων του κομβικού αγώνα με την ομάδα του Βενσάν Κολέ συνεχίζεται, με τιμή εκκίνησης τα 5 ευρώ και από την Ένωση υπάρχει αισιοδοξία πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει
Η προσπάθεια της «Βασίλισσας» για την πρόκριση στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο του BasketballChampionsLeague συνεχίζεται.
Η ΑΕΚ κρατά την τύχη στα χέρια της αν επικρατήσει στις επόμενες αναμετρήσεις. Ο επόμενος αγώνας με αντίπαλο την Στρασμπούρ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Τρίτη (23/01, 19:30) αποτελεί μονόδρομο και η παρουσία σου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα στη νίκη.
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και διαδικτυακά.
ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ...
Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.
Τρόποι αγοράς:
- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.
- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.
2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).
3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Από το Blogger.