Σάκοτα: «Επικίνδυνη η Στρασμπούρ»


Article Cover
Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στην κάμερα της NOVA: «Αυτό που σαν πρώτη εντύπωση έχουμε είναι το παιχνίδι των γκαρντ. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ενισχυμένοι, μαζί με δύο ψηλούς που είναι αποτελεσματικοί κοντά και μακρά από το καλάθι. Είναι επικίνδυνη ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζεις με ομάδα που παίζει ταυτόχρονα με 3 γκαρντ στο παρκέ. Είναι επικίνδυνοι και χτυπάνε στο τρανζισιον. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που μας προβληματίζουν».

Για τον όμιλο της ΑΕΚ και το πρέπει της νίκης: «Πάω 1,5 μήνα πίσω όταν παίζαμε με την Εστουντιάντες. Αν χάναμε θα αποκλειόμασταν από τότε. 50 μέρες παίζουμε τελικούς. Δεν μπορούμε ννα έχουμε παραπάνω άγχος. Η Εστουντιάντες είχε έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν μας βόλευε καθόλου. Είμαστε σε μια φάση με συνεχόμενους αγώνες. Αυτό το μήνα έχουμε 6 ταξίδια σε 8 αγώνες. Είναι δύσκολο πρόγραμμα».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Εμείς είπαμε. Δεν κρύβαμε τίποτα ότι θέλαμε να διορθώσουμε πράγματα. Δεν είναι εύκολο να βάλεις έναν παίκτη και να λειτουργήσει. Ειδικά αν είναι γκαρντ. Οι ψηλοί έχουν πιο γνωστό ρόλο. Πάλι ίσως να έχει κάποιο μπέρδεμα. Ο καινούργιος μπορεί να παίζει καλύτερα. Δεν θα ρισκάρουμε. Θα πάμε με όσα έχουμε και θα προχωρήσουμε».

Όσο για το κομμάτι των αλλαγών τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να πούμε ονόματα γιατί σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά χάνουν την ηρεμία τους και γι αυτό αποφεύγω να πω ονόματα. Δεν κρύβω ότι πάμε σε αλλαγές, αλλά μία μέρα πριν από το παιχνίδι δεν θα πούμε ονόματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.