Σάββας: Δεν σχολιάζω την διαιτησία...


Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στην κάμερα του Cosmote Sport TV μετά τον αποψινό προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (0-0).«Όταν χάνει μια μεγάλη ομάδα πέντε σίγουρα γκολ, από δύο μέτρα και ένα μέτρο, η μπάλα τιμωρεί, οπότε είμαι ευχαριστημένος με το 0-0, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, το αποφεύγω, όχι επειδή άκουσα κάτι δηλώσεις για εμένα γιατί έχουμε δημοκρατία και κάποιοι έγραψαν ανυπόστατα πράγματα. Θα λέω τη γνώμη μου και όποιος θέλει αντίλογο, μη βγάζετε συμπεράσματα, αυτό το λέω για διάφορους ανθρώπους.

Το 0-0 είναι πολύ καλό για την ΑΕΚ, καλό και για εμάς γιατί με 1-1 περνάμε, οι μεγάλες ομάδες δεν στέκονται εκεί, απλώς δεν έπρεπε να φάμε γκολ γιατί η μπάλα τιμωρεί. Πήρα συγχαρητήρια από τον Μπάγεβιτς και την ΑΕΚ για την ατμόσφαιρα, μακάρι να γίνονται τέτοια ντέρμπι σε όλα τα ελληνικά γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές ήταν άψογοι και δεν έγινε το παραμικρό. Μπήκαν όλοι στα αποδυτήρια σαν κύριοι, δεν έγινε τίποτα μεμπτό, οι φίλαθλοι μας ήταν επίσης άψογοι, φώναζαν μόνο Ολυμπιακός - Ολυμπιακός και κανένα άλλο σύνθημα για κανέναν, αυτό μετράει σε έναν τέτοιο αγώνα.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα και αυτή στα αποδυτήρια το ίδιο, προκαλώ τον οποιονδήποτε από την ΑΕΚ να πει κάτι για αυτό, ήταν ανοικτά τα αποδυτήρια σε όλους και έβλεπαν οι πάντες τα πάντα. Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα και το ίδιο να γίνει και στο ΟΑΚΑ, αν θέλουν αναβάθμιση του ποδοσφαίρου οι διαιτητοπατέρες που είναι εκεί.

Εμάς μας απασχολεί το πρωτάθλημα, το 0-0 θα με στεναχωρούσε αν ήταν για το πρωτάθλημα το άλλο Σάββατο αλλά είναι σκορ Κυπέλλου και ανατρέπεται. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν φοβάμαι, χίλια ευχαριστώ στους φιλάθλους μας γιατί ήταν κόσμιοι, βοήθησαν την ομάδα με τις φωνές τους και στην Τρίπολη ελπίζω να γίνει το ίδιο όταν παίξουμε για το πρωτάθλημα.

Ότι γράφτηκε στις εφημερίδες για το άτομό μου δεν ισχύει, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και έχουν αντικαταστήσει τους δικαστικούς, τα περισσότερα είναι μηνύσιμα, ουδέποτε έχω παρεκτραπεί αν παρακολουθείτε τις εκπομπές μου, χειρίζομαι πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και δεν υπάρχει καμία μομφή σε όσα λέω.Αυτά είναι φαντασιώσεις που δημιουργούν ιστορίες από κάτι σάιτ, κάποιοι περίεργοι που δεν τους ξέρω ούτε στη φάτσα, προσπαθούν να δημιουργήσουν φασαρίες πριν τον αποψινό αγώνα αλλά τους διαψεύσαμε, γιατί το γήπεδο ήταν άριστο και μακάρι παντού στην Ελλάδα να γίνονται αγώνες σε τέτοιες συνθήκες», ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.