Διάλλειμα στα έργα της Αγιά Σοφιάς λόγω πανελλαδικής απεργίας των οικοδόμωνΜία ημέρα διαλλείματος από τις εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ είναι η σημερινή. Συγκεκριμένα οι εργάτες του γηπέδου της Ενωσης στέκονται στο πλευρό του κλάδου τους που για σήμερα (14/3) έχει προκηρύξει εδώ και εβδομάδες πανελλαδική – πανοικοδομική απεργία. Από σεβασμό λοιπόν στους συναδέλφους οι εργάτες στη Φιλαδέλφεια απεργούν κι αυτοί σήμερα και από αύριο το εργοτάξιο θα φουλάρει ξανά για το χτίσιμο της Αγιά Σοφιάς. Συγκεκριμένα:


Πανελλαδική – πανοικοδομική απεργία προκήρυξε για σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, για την υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ, αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς, μέτρα για την προστασία των ανέργων και την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας με επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.


Υπογραμμίζοντας ότι «με τον αγώνα μας στέλνουμε μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε μέχρι να βγούμε νικητές» η Ομοσπονδία καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στις σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις οι οποίες είναι οι εξής:


Αθήνα: 11:00 στην πλατεία Κάνιγγος, Θεσσαλονίκη: 11:00 στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην πλατεία Αριστοτέλους, Αγρίνιο: 10:30 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, Άρτα: 10:00 στο Εργατικό Κέντρο της Άρτας, Γιάννενα: 10:00 στο Εργατικό Κέντρο, Ηγουμενίτσα: 10:00 στο Εργατικό Κέντρο, Ηράκλειο: 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Ικαρία: 12:00 στον Εύδηλο, μπροστά στο Δημαρχείο Καλαμάτα: 10:30 έξω από το Εργατικό Κέντρο, Καρδίτσα: 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Καβάλα: 10:00 στην Αντιπεριφέρεια Λαμία: 10:00 παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Λάρισα: 10:00 στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, Λευκάδα: 10:00 στον Αγ. Μηνά στο κέντρο της πόλης Πάτρα: 11:00 στο Εργατικό Κέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.