Γίνονται και στην Αγγλία: Δεν χτίζεται το γήπεδο της Τσέλσι λόγω μιας... οικογένειας


Η Τσέλσι και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ονειρεύονται το νέο γήπεδο της Τσέλσι στο Λονδίνο, αλλά μία οικογένεια κοντά σε αυτό τους κάνει την ζωή… δύσκολη!

Η οικογένεια των Crosthwaites έχει σπίτι κοντά στο γήπεδο και θεωρεί ότι το ένα τμήμα του γηπέδου θα κρύβει τον ήλιο από τα δωμάτια της οικείας (τρία υπνοδωμάτια) και θα υπάρχει συνεχώς σκιά. Μάλιστα, όπως αναφέρει το BBC κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του έργου και απειλούν να μην γίνει ποτέ! Ζητούν να αλλάξει η ανατολική κερκίδα του γηπέδου και κάποιες σουίτες για να μπαίνει ήλιος στο σπίτι τους, ενώ η πρόταση Αμπράμοβιτς για 50.000 λίρες και νέο σπίτι έπεσε στο… κενό!

Ωστόσο, η Τσέλσι πάει να… παρακάμψει την οικογένεια. Πως; Τα έχει βρει με το τοπικό συμβούλιο, το οποίο σκοπεύει να αγοράσει την έκταση για το νέο γήπεδο, να προχωρήσει έτσι άμεσα καθώς δεν θα εφαρμοστούν τα ασφαλιστικά μέτρα και έτσι εν συνεχεία να το νοικιάζει στην Τσέλσι.Ομως η οικογένεια και για αυτήν την περίπτωση απειλεί με νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά του νέου γηπέδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.