Χιμένεθ για Γιόχανσον: «Να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε»

Article Cover
Μια ακόμη «δυσάρεστη» ομιλία αναγκάστηκε να κάνει σήμερα στους ποδοσφαιριστές του ο Μανόλο Χιμένεθ. Πριν από λίγες ημέρες, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στα αποδυτήρια στον σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου. Σήμερα, μίλησε για αυτόν του Γιάκομπ Γιόχανσον, του δεύτερου βασικού στελέχους που «χάνει» η ΑΕΚ μέσα σε μικρό διάστημα.
Ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στην σημαντικότατη αγωνιστική απώλεια που θα υπάρξει για την ομάδα, όμως προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι, είναι να βρουν τη δύναμη για να συνεχίσουν παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που προκύπτουν.
«Λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του Πέτρου, χάνουμε ακόμη έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα, τον Γιάκομπ. Ξέρουμε τι σημαίνουν και οι δύο για την ομάδα μας, όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Είναι φυσιολογικό να επηρεαζόμαστε από αυτό που συνέβη, όμως πρέπει να ξεπεράσουμε και αυτόν τον τραυματισμό και να βρούμε τη δύναμη για να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδι για τους στόχους μας», τόνισε ο Χιμένεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.