ΑΕΚ σε Γιόχανσον: «Όλη η ομάδα θα είναι στο πλευρό σου»

Article Cover

Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Σουηδίας επικοινώνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας με το ιατρικό τιμ της Ένωσης, επιβεβαιώνοντας τα δυσάρεστα νέα για τον Γιόχανσον, ο οποίος γυρίζει στην Αθήνα με ειδικό νάρθηκα και θα εξεταστεί από την ΑΕΚ για να προγραμματιστεί στη συνέχεια η αναγκαία χειρουργική επέμβαση.
Το πρωί της Τρίτης ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιόχανσον για να μάθει από πρώτο χέρι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σουηδός μέσος. Ο «Λύμπε» μετέφερε στον Σουηδό μέσο την απόλυτη στήριξη του συλλόγου, τονίζοντας του ότι όλη η ομάδα θα βρίσκεται στο πλευρό του σε αυτήν την άτυχη στιγμή της καριέρας του.
Φυσικά, για την κατάσταση του Γιόχανσον και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη έχει ενημερωθεί αναλυτικά από την πρώτη στιγμή και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Την ίδια στιγμή, αναφορικά με το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του Σουηδού μέσου μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη, από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έλεγαν τα εξής:
«Η προτεραιότητα της ΑΕΚ δεν είναι οι μεταγραφές, ούτε το τι θα συμβεί και αν συμβεί στο μέλλον, αλλά πως θα καλύψει εκ των έσω με τις λύσεις που δίνει το υπάρχον ρόστερ και οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε αυτό τις δύο μεγάλες απώλειες του Πέτρου και του Γιάκομπ προκειμένου να προχωρήσει μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.