«Ο Οτζίτζα φοβάται, ίσως αλλάξει ομάδα το Γενάρη»

Η ληστεία στο σπίτι του Οτζίτζα έχει κάνει τον μέσο του Ολυμπιακού να σκέφτεται να φύγει από το Λιμάνι, σύμφωνα με τους Βέλγους.

Το πρόσφατο δυσάρεστο περιστατικό με τη διάρρηξη στο σπίτι του Οτζίτζα έδωσε την αφορμή στην ιστοσελίδα  «Nieuwsblad» να τονίζει ότι ο Βέλγος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας «ίσως αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό» και συνεχίζει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή».

Στη συνέχεια χαρακτηρίζεται «αναπόφευκτη» η φυγή του από την Ελλάδα, κάτι που δεν ισχύει και για τους άλλους Βέλγους της ομάδας.

«Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του. Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα», καταλήγει το θέμα.

Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.