Τι θέλει η ΑΕΚ από τα σημερινά παιχνίδια του ομίλου της στο Basketball Champions league

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει αύριο την Ολύμπια σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για το μέλλον της στη διοργάνωση, καθώς σε περίπτωση ήττας τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα δύσκολα ενόψει της συνέχειας που περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-3. Σήμερα λοιπόν η Μπάνβιτ υποδέχεται την Εστουντιάντες και το αποτέλεσμα που συμφέρει την Ένωση δεν είναι άλλο από τη νίκη των γηπεδούχων. Και αυτό διότι οι Τούρκοι ως περσινοί φιναλίστ πολύ δύσκολα θα χάσουν τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα πρέπει δηλαδή να θεωρείται δεδομένη η παρουσία τους στα νοκ-αουτ λόγω της ποιότητας του. Με νίκη της Μπάνβιτ οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν το ρεκόρ των Ισπανών.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Βενέτσια υποδέχεται την Μπειρουθ. Θυμίζουμε ότι από την Ιταλία η ΑΕΚ είχε φύγει νικήτρια ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Η Βενέτσια έχει το καλύτερο ρεκόρ στον όμιλο αυτή τη στιγμή. Η πρόκριση δε χάνεται για τους Ιταλούς. Μια νίκη των γηπεδούχων επί των Γερμανών θα δώσει τη δυνατότητα στην Ένωση να τους ισοφαρίσει στις νίκες και να δώσει τελικό στις αρχές του Δεκέμβρη για τη πρόκριση.

Κοινώς δύο νίκες των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.